A momentumos Kerpel-Fronius kibékítené Karácsony Gergelyt és Puzsér Róbertet, hogy csak egy ellenzéki jelölt induljon Tarlós ellen Budapesten

A 24.hu beszámolója szerint közvetítő szerepre ajánlkozott Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum korábbi főpolgármester-jelöltje, aki kibékítené egymással az ellenzéki előválasztás győztesét, Karácsony Gergelyt, és Puzsér Róbertet, aki jelenlegi tervei szerint ősszel elindulna Tarlós és Karácsony ellen.

Puzsér az ellenzéki pártok jelöltjei közül egyedül Kerpel-Froniust tartotta elfogadhatónak, úgy tűnt, hogy az ő javára hajlandó lenne visszalépni, de végül az előválasztást tegnap Karácsony nyerte.

Hazudott, hazudik és hazudni fog, amíg csak szusszal bírja

- ezt mondta Karácsonyról Puzsér Róbert, aki egyébként eleinte maga is indult volna az ellenzéki előválasztáson, de aztán meggondolta magát, ekkor lépett ki mögüle a jelöltségét korábban támogató LMP és a Jobbik is.

Kerpel-Fronius szerint egy ellenzéki jelöltnek kell indulnia Tarlós István ellen, ezért próbál majd közvetíteni Karácsony és Puzsér között.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.