A momentumos Kerpel-Fronius kibékítené Karácsony Gergelyt és Puzsér Róbertet, hogy csak egy ellenzéki jelölt induljon Tarlós ellen Budapesten

2019 június 27., csütörtök 7:15
426

A 24.hu beszámolója szerint közvetítő szerepre ajánlkozott Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum korábbi főpolgármester-jelöltje, aki kibékítené egymással az ellenzéki előválasztás győztesét, Karácsony Gergelyt, és Puzsér Róbertet, aki jelenlegi tervei szerint ősszel elindulna Tarlós és Karácsony ellen.

Puzsér az ellenzéki pártok jelöltjei közül egyedül Kerpel-Froniust tartotta elfogadhatónak, úgy tűnt, hogy az ő javára hajlandó lenne visszalépni, de végül az előválasztást tegnap Karácsony nyerte.

Hazudott, hazudik és hazudni fog, amíg csak szusszal bírja

- ezt mondta Karácsonyról Puzsér Róbert, aki egyébként eleinte maga is indult volna az ellenzéki előválasztáson, de aztán meggondolta magát, ekkor lépett ki mögüle a jelöltségét korábban támogató LMP és a Jobbik is.

Kerpel-Fronius szerint egy ellenzéki jelöltnek kell indulnia Tarlós István ellen, ezért próbál majd közvetíteni Karácsony és Puzsér között.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt