A momentumos Kerpel-Fronius kibékítené Karácsony Gergelyt és Puzsér Róbertet, hogy csak egy ellenzéki jelölt induljon Tarlós ellen Budapesten

A 24.hu beszámolója szerint közvetítő szerepre ajánlkozott Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum korábbi főpolgármester-jelöltje, aki kibékítené egymással az ellenzéki előválasztás győztesét, Karácsony Gergelyt, és Puzsér Róbertet, aki jelenlegi tervei szerint ősszel elindulna Tarlós és Karácsony ellen.

Puzsér az ellenzéki pártok jelöltjei közül egyedül Kerpel-Froniust tartotta elfogadhatónak, úgy tűnt, hogy az ő javára hajlandó lenne visszalépni, de végül az előválasztást tegnap Karácsony nyerte.

Hazudott, hazudik és hazudni fog, amíg csak szusszal bírja

- ezt mondta Karácsonyról Puzsér Róbert, aki egyébként eleinte maga is indult volna az ellenzéki előválasztáson, de aztán meggondolta magát, ekkor lépett ki mögüle a jelöltségét korábban támogató LMP és a Jobbik is.

Kerpel-Fronius szerint egy ellenzéki jelöltnek kell indulnia Tarlós István ellen, ezért próbál majd közvetíteni Karácsony és Puzsér között.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.