Egy részeg férfi a Parlament előtt beleesett a Dunába

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A Blikk arról számolt be, hogy az Országgyűlési Őrség mentett meg egy ittas férfit, aki a rakpart széléről a Dunába szédült. A lap fotókat is közölt az esetről.

A férfit a térfigyelő kamerákon vették észre, látszott, hogy bizonytalanul megy, elvesztette az egyensúlyát, és beesett a folyóba. Az őrök kirohantak hozzá, a férfi a Dunában kétségbeesetten kapaszkodott a partfalból kiálló kövekbe.

Ha alacsonyabb lenne a vízállás, a kövekre esett volna. A házőrök és a tűzoltók együtt húzták ki a Dunából. (Blikk)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.