Google-humor: majdnem 100 autó akadt el egy sáros mezőn, mert a Google Maps tudott egy jó kerülőutat a dugóból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Connie Monsees, az egyik érintett fotója a beragadásról

Közel 100 autóst szívatott meg a Google Maps a Colorado állambeli Denverben a reptérre vezető egyik úton. Dugó alakult ugyanis ki a Pena Boulevard-on és az app javasolt egy olyan kerülőutat, amin keresztül szerinte 43 helyett 23 perc alatt lehetett a reptérre érni. 

Az érthető módon ideges autósok közül az oda igyekvők egy része fogta magát és nekivágott. Az ugyan elég hamar kiderült, hogy földútról van szó, de ezen a ponton működött a tömeghatás, így az autósok azt látva, hogy sokan mennek ugyanarra, nem fordultak vissza. Hogy nem sokkal később kiderüljön, az út sáros és sokan csúszkálni kezdtek. Aztán pár autó elakadt a menet elején és így az egész sor elakadt.

A CNN-nek a nagyon kevés szerencsés autós egyike, egy Connie Monsees nevű nő nyilatkozott, aki a férje elé ment ki a reptérre. Ő a négykerékhajtású autójával végül ki tudott kecmeregni a sárcsapdából, sőt még két, a reptérre igyekvő másik áldozatot is magával tudott vinni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.