Google-humor: majdnem 100 autó akadt el egy sáros mezőn, mert a Google Maps tudott egy jó kerülőutat a dugóból

Connie Monsees, az egyik érintett fotója a beragadásról

Közel 100 autóst szívatott meg a Google Maps a Colorado állambeli Denverben a reptérre vezető egyik úton. Dugó alakult ugyanis ki a Pena Boulevard-on és az app javasolt egy olyan kerülőutat, amin keresztül szerinte 43 helyett 23 perc alatt lehetett a reptérre érni. 

Az érthető módon ideges autósok közül az oda igyekvők egy része fogta magát és nekivágott. Az ugyan elég hamar kiderült, hogy földútról van szó, de ezen a ponton működött a tömeghatás, így az autósok azt látva, hogy sokan mennek ugyanarra, nem fordultak vissza. Hogy nem sokkal később kiderüljön, az út sáros és sokan csúszkálni kezdtek. Aztán pár autó elakadt a menet elején és így az egész sor elakadt.

A CNN-nek a nagyon kevés szerencsés autós egyike, egy Connie Monsees nevű nő nyilatkozott, aki a férje elé ment ki a reptérre. Ő a négykerékhajtású autójával végül ki tudott kecmeregni a sárcsapdából, sőt még két, a reptérre igyekvő másik áldozatot is magával tudott vinni.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.