Kálmán Olga: Nem foglalkoztam azzal, hogy mi lesz, ha nem sikerül

Kálmán OlgaFotó: botost/444.hu

A Demokratikus Koalíció irodájában tartott sajtótájékoztatón gratulált a győzelemhez Karácsony Gergelynek Kálmán Olga. A volt tévés szerdán nem vett részt az eredmény nyilvános bejelentésén - azt mondta, ez csak „technikai malőr” volt, állítása szerint szerint nem kapott meghívót, a Karácsonynak gratuláló videót már délután elkészítette.

Kálmán Olga szerint „fantasztikus volt” az előválasztás, és azt mondja, az ő, és Kerpel-Fronius Gábor jelölése felpezsdítette a vitát, Karácsony így valódi versenyben szerzett meggyőző többséget, innentől pedig támogatni fogják.

Kálmán OlgaFotó: botost/444.hu

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a jövőjével, van-e visszaút az újságírába a politikai szerepvállalás után, azt mondta, erre még nem tud válaszolni. „Nem foglalkoztam azzal a kampány alatt, hogy mi lesz, ha nem sikerül” - mondta. És hogy politikus lesz-e? „Ha lesz ilyen tervem, arról értesülni fognak.”

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.