Kálmán Olga: Nem foglalkoztam azzal, hogy mi lesz, ha nem sikerül

Kálmán OlgaFotó: botost/444.hu

A Demokratikus Koalíció irodájában tartott sajtótájékoztatón gratulált a győzelemhez Karácsony Gergelynek Kálmán Olga. A volt tévés szerdán nem vett részt az eredmény nyilvános bejelentésén - azt mondta, ez csak „technikai malőr” volt, állítása szerint szerint nem kapott meghívót, a Karácsonynak gratuláló videót már délután elkészítette.

Kálmán Olga szerint „fantasztikus volt” az előválasztás, és azt mondja, az ő, és Kerpel-Fronius Gábor jelölése felpezsdítette a vitát, Karácsony így valódi versenyben szerzett meggyőző többséget, innentől pedig támogatni fogják.

Kálmán OlgaFotó: botost/444.hu

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a jövőjével, van-e visszaút az újságírába a politikai szerepvállalás után, azt mondta, erre még nem tud válaszolni. „Nem foglalkoztam azzal a kampány alatt, hogy mi lesz, ha nem sikerül” - mondta. És hogy politikus lesz-e? „Ha lesz ilyen tervem, arról értesülni fognak.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.