Kálmán Olga: Nem foglalkoztam azzal, hogy mi lesz, ha nem sikerül

POLITIKA
2019 június 27., 12:22
comments 176
Kálmán Olga
photo_camera Kálmán Olga Fotó: botost/444.hu

A Demokratikus Koalíció irodájában tartott sajtótájékoztatón gratulált a győzelemhez Karácsony Gergelynek Kálmán Olga. A volt tévés szerdán nem vett részt az eredmény nyilvános bejelentésén - azt mondta, ez csak „technikai malőr” volt, állítása szerint szerint nem kapott meghívót, a Karácsonynak gratuláló videót már délután elkészítette.

Kálmán Olga szerint „fantasztikus volt” az előválasztás, és azt mondja, az ő, és Kerpel-Fronius Gábor jelölése felpezsdítette a vitát, Karácsony így valódi versenyben szerzett meggyőző többséget, innentől pedig támogatni fogják.

Kálmán Olga
photo_camera Kálmán Olga Fotó: botost/444.hu

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a jövőjével, van-e visszaút az újságírába a politikai szerepvállalás után, azt mondta, erre még nem tud válaszolni. „Nem foglalkoztam azzal a kampány alatt, hogy mi lesz, ha nem sikerül” - mondta. És hogy politikus lesz-e? „Ha lesz ilyen tervem, arról értesülni fognak.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.