Kocsis Máté: Gyurcsány áll Karácsony mögött

„A Karácsony Gergellyel közös munkásságuk senkiben nem ébreszthetett kételyt afelől, hogy Karácsony Gergely pórázának a végén is Gyurcsány Ferenc áll” - értékelte a budapesti ellenzéki előválasztást Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Hír tévében.

Szerinte Gyurcsánynak mindegy volt, hogy ki nyer, mert úgyis ő áll a háttérben. (Ami abból a szempontból nem meglepő, hogy Kocsis nemrég azt mondta, mostantól MINDENT Gyurcsány irányít az ellenzékben.)

A frakcióvezető szerint egyébként Karácsony a legalkalmatlanabb polgármester Budapesten. „Zugló polgármestere egy hobbi polgármester, van, hogy benn van a hivatalában, van, hogy hetekig nincs benn” - mondta.

Tarlós István ezzel szemben gratulált Karácsony Gergelynek tegnap, miután a zuglói polgármester nyerte az előválasztást.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.