Világszám: A nyári főszezonban is tart a Magyar Turisztikai Ügynökség strandfelújítási programja a Balatonon

Azért megnézném, hol fordulhat elő a világon, hogy az ország leglátogatottabb nyaralóhelye főszezonban építési terület

- ezt egy boglári vállalkozó mondta a Népszavának a Magyar Turisztikai Ügynökség strandfelújítási programjáról, ami valamilyen mestertervezési csúcsteljesítménynek köszönhetően a nyári főszezonban is tart.

A lap szerint Fonyód 11 strandjából például 5 gyakorlatilag használhatatlan, és a környék inkább útépítésre mint üdülőövezetre hasonlít. A helyi polgármester szerint az ellenzéki fújja fel a problémát, azt ugyanakkor elismerte, hogy a legnagyobb, Árpád-part nevű rész biztosan nem lesz kész június végére, a futópályán július közepére fejezik be a munkát,a városi strand játszóháza pedig július végére lehet kész.

Az MTÜ hárommilliárd forintos szabadstrand-fejlesztési programját év elején hirdették meg, és eredetileg június 30-ig mindenhol be kellett volna fejezni az építési munkákat.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.