12 milliárdnyi közpénzből épül, de az önkormányzati lapot kitiltották a szegedi püspökség stadionbejárásáról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem vehet részt Szeged önkormányzati lapja a városban épülő stadion jövő pénteki sajtóbejárásán. A Szeged.hu munkatársai miután tudomást szereztek az eseményről, érdeklődtek a szervezőknél, akik nyíltan megmondták, hogy csak az általuk hívottak mehetnek, más nem. 

A Szeged-Csanádi Egyházmegye 8000 férőhelyes, kápolnával extrázott stadionja közpénzből készül. Kiss-Rigó László vágyára már legalább 12 milliárd forintot adott a kormány.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.