Csoda: 3 milliárddal drágult a szegedi püspökség focistadionja

sport
2019 február 06., 14:20
comments 207

Csodálatos szaporításnak lehet tanúja Szeged: csúszik és jelentősen drágul a Szeged-Csanádi Egyházmegye 8000 férőhelyes stadionjának kivitelezése. Míg a Market Zrt.-vel kötött eredeti szerződés még nettó 9,3 milliárd forintról szólt, a létesítmény ára most már 12,7 milliárdnál jár.

A kormány pont kétszer annyit áldoz a szegedi focipályára, mint amennyit az elmúlt két évben az üldözött keresztények megsegítésére fordított.

A Szeged.hu szerint az áremelkedést hivatalosan azzal indokolták, hogy "az építési területen átvezető 300 milliméteres nyomóvezeték ismeretlen okból többször is eltört és emiatt alkalmatlan lett a építésiterület a munkavégzésre." Az átadási határidő így a június 16. helyett már augusztus 15. Az egyházmegye csapata, a SZEGED-GROSICS AKADÉMIA amúgy az NB III. Közép csoportjában játszik, a bajnokságban jelenleg a második helyen állnak Szentlőrinc együttese mögött. 

link Forrás

A stadion története eddig:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.