Bojkottálja a Volt fesztivált noÁr, mert oda is beette magát a propaganda

„Szomorúan szembesültünk azzal, hogy egy zenei fesztiválra is beette magát a propaganda” - mondja Facebook-videójában Molnár Áron, vagyis noÁr színész-rapper, akinek meghívása volt egy beszélgetésre a Volt fesztiválra „civil katalizátorok” témában.

Miután viszont noÁr azt látta, hogy a fesztivál nagyszínpadán a kormány propagandavideóját vetítik, úgy döntött, lemondja a szereplést. A fesztiválon fellépő magyar zenekarokat pedig arra kéri: a koncertjeiken mondják be, hogy Propagandamentes fesztivált!

Molnár Áronnal tavaly készítettünk interjút:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.