Bojkottálja a Volt fesztivált noÁr, mert oda is beette magát a propaganda

POLITIKA
2019 június 28., 10:13
link Forrás

„Szomorúan szembesültünk azzal, hogy egy zenei fesztiválra is beette magát a propaganda” - mondja Facebook-videójában Molnár Áron, vagyis noÁr színész-rapper, akinek meghívása volt egy beszélgetésre a Volt fesztiválra „civil katalizátorok” témában.

Miután viszont noÁr azt látta, hogy a fesztivál nagyszínpadán a kormány propagandavideóját vetítik, úgy döntött, lemondja a szereplést. A fesztiválon fellépő magyar zenekarokat pedig arra kéri: a koncertjeiken mondják be, hogy Propagandamentes fesztivált!

Molnár Áronnal tavaly készítettünk interjút:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.