Fontos a mássalhangzók összeolvadása, de fontosabb egy szabad ország szabad oktatása

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Molnár Áron a Vígszínház színésze volt, de játszik az Örkényben is, tévében pedig a Mi kis falunkban és a Tóth Jánosban látható. Az Újvidékről a háború miatt elvándorolt színész az elmúlt időben két meglepő közéleti klipet is feltöltött a Youtube-ra. Ezek olyan témákat feszegetnek, amiket fiatal színészek Magyarországon egyáltalán nem szoktak feszegetni. Az Ébresztő című szám arra vállalkozik, hogy tisztázza, mit jelentenek az olyan tudatosan összezavart fogalmak, mint a migráns, menekült és a bevándorló, a második, Tanulni akarunk egészen mélyen ássa bele magát a magyarországi oktatás évtizedes problémáiba.  

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.