Fontos a mássalhangzók összeolvadása, de fontosabb egy szabad ország szabad oktatása

Molnár Áron a Vígszínház színésze volt, de játszik az Örkényben is, tévében pedig a Mi kis falunkban és a Tóth Jánosban látható. Az Újvidékről a háború miatt elvándorolt színész az elmúlt időben két meglepő közéleti klipet is feltöltött a Youtube-ra. Ezek olyan témákat feszegetnek, amiket fiatal színészek Magyarországon egyáltalán nem szoktak feszegetni. Az Ébresztő című szám arra vállalkozik, hogy tisztázza, mit jelentenek az olyan tudatosan összezavart fogalmak, mint a migráns, menekült és a bevándorló, a második, Tanulni akarunk egészen mélyen ássa bele magát a magyarországi oktatás évtizedes problémáiba.  

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.