Fontos a mássalhangzók összeolvadása, de fontosabb egy szabad ország szabad oktatása

Molnár Áron a Vígszínház színésze volt, de játszik az Örkényben is, tévében pedig a Mi kis falunkban és a Tóth Jánosban látható. Az Újvidékről a háború miatt elvándorolt színész az elmúlt időben két meglepő közéleti klipet is feltöltött a Youtube-ra. Ezek olyan témákat feszegetnek, amiket fiatal színészek Magyarországon egyáltalán nem szoktak feszegetni. Az Ébresztő című szám arra vállalkozik, hogy tisztázza, mit jelentenek az olyan tudatosan összezavart fogalmak, mint a migráns, menekült és a bevándorló, a második, Tanulni akarunk egészen mélyen ássa bele magát a magyarországi oktatás évtizedes problémáiba.  

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.