HVG: a Kartago Tours több mint száz utasa rekedt Tunéziában

A hvg.hu számolt be arról, hogy több mint száz magyar turista rekedt Tunéziában pénteken. A Kartago Tours 100-120 utasának 11:40-kor kellett volna felszállnia Monastir repülőteréről, de műszaki okokra hivatkozva törölte járatukat a Tunisair. Azóta várnak, de senki sem tájékoztatja őket, hogy hogyan és mikor fognak hazajutni. 

Az egyik várakozó telefonon azt mondta, hogy gyerekek és cukorbetegek is vannak csoportban.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.