Két veretés közt Orbánt kell majd nézni a Balaton Soundon is

politika
2019 június 28., 12:08
comments 403

Átállások közt két-háromszor játszották le a Volt Fesztiválon a Terrorháza videóját, túlzottak az arra érkezett reakciók, nyilatkozta a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. vezetője a Hvg-nek. Kádár Tamás hozzátette:

a Balaton Sound közönsége is találkozik majd a reklámmal, amiben pár másodpercre Orbán is feltűnik.

Elmondása szerint nincs beleszólásuk, hogy a Terror Háza Múzeum milyen reklámfilmet készít. A rendszerváltás 30. évfordulójának kommunikációjáról szóló együttműködés a Sziget Fesztiválra is kiterjed, de ott a videó helyett fotókiállítás lesz. 

"Nem gondolom, hogy ez a videó bárkit meggátol abban, hogy bulizzon. Nem gondolom, hogy egy fesztivál, amely a szabadságról szól, ne emlékezhetne meg arról, hogy 30 éve volt a rendszerváltás,"

mondta Kádár. A noÁr által hirdetett bojkottot annyival kommentálta, hogy "szíve joga."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.