Létszámhiány miatt rövidítik a budapesti kormányablakok nyitvatartását

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A pénteki zárás előtt jelentették be a budapesti kormányhivatalok dolgozóinak, hogy hétfőtől új, rövidebb nyitvatartással működnek, írja az Index. A kormányablakok az eddiginél hét órával kevesebben fogadják az ügyfeleket. 

A hétfőtől érvényes rend:

  • Hétfő 7-17
  • Kedd 9-17
  • Szerda 10-20
  • Csütörtök 9-17
  • Péntek 9-13.

Az Index szerint a kerületi polgármestereket is tájékoztatta a változásról György István kormánymegbízott, de ahogy a dolgozóknak, úgy nekik sem indokolta azt. Bár a kormányhivatalok hivatalos nem ismerték el, a napokban több beszámoló szólt a kritikus munkaerőhiányról.

A fővárosban szinte minden kerületben órákat kell várni az ügyintézésre.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 11,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.