Bezáratta a NAV Vajna Tímea egyik fánkozóját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Úgy tűnik, NAV-zár alá került a Vajna Tímea cége által tavaly felvásárolt Donut Library nevű fánkozólánc egyik üzlete - írja az Index. A lap egyik olvasója küldött képeket a szerkesztőségnek a Karinthy Frigyes úti fánkozóról, melynek ajtaján kinn áll a hirdetmény, hogy a NAV az adótörvényekkel kapcsolatos jogszabálysértés miatt 12 napra bezárja az üzletet. A fánkozó július 8-án nyithat ki leghamarabb.

A Donut Library egyébként meglehetős késéssel, csak június 21-én adta le a tavalyi évről szóló beszámolóját (a határidő május vége). Ennek alapján hasonló árbevételt (126 millió forintot) könyvelt el, mint 2017-ben (137 millió forint), a profit viszont a negyedére esett vissza (18,6 millió vs. 4 millió forint). Anyacége, a Mr Funk, még nem adott le beszámolót. (Index)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.