Bezáratta a NAV Vajna Tímea egyik fánkozóját

gazdaság
2019 június 29., 05:38
comments 291

Úgy tűnik, NAV-zár alá került a Vajna Tímea cége által tavaly felvásárolt Donut Library nevű fánkozólánc egyik üzlete - írja az Index. A lap egyik olvasója küldött képeket a szerkesztőségnek a Karinthy Frigyes úti fánkozóról, melynek ajtaján kinn áll a hirdetmény, hogy a NAV az adótörvényekkel kapcsolatos jogszabálysértés miatt 12 napra bezárja az üzletet. A fánkozó július 8-án nyithat ki leghamarabb.

A Donut Library egyébként meglehetős késéssel, csak június 21-én adta le a tavalyi évről szóló beszámolóját (a határidő május vége). Ennek alapján hasonló árbevételt (126 millió forintot) könyvelt el, mint 2017-ben (137 millió forint), a profit viszont a negyedére esett vissza (18,6 millió vs. 4 millió forint). Anyacége, a Mr Funk, még nem adott le beszámolót. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.