20 centis késsel sétált Stamford utcáin egy ittas magyar férfi

4 hónap felfüggesztett börtönt és 200 font pénzbüntetést kapott Stamfordban egy magyar férfi, aki május 5-én egy 20 centis séfkéssel a kezében sétált az utcán, ráadásul a rendőrök még egy kis füvet is találtak nála – írta meg a lincolnshirelive.com alapján a hvg.hu.

A 38 éves, ittas férfit – aki 3,5 éve dolgozott egy angliai halsütödében, de csütörtökön tolmáccsal jelent meg a bíróság előtt – késsel a kezében állították meg a rendőrök. A védője szerint a férfi aznap egy szülinapi bulin volt, és a kés a torta felvágása miatt volt a kezében, senkit sem fenyegetett.

A bíró szerint egy ekkora kés birtoklása komoly dolog, és szabadságvesztést von maga után. A bíróság elégnek látta a felfüggesztett büntetést, mert a férfi lemondott arról a jogáról, hogy a bíróság enyhítő körülményt keresve komolyan megvizsgálja az esetet. (HVG)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.