20 centis késsel sétált Stamford utcáin egy ittas magyar férfi

4 hónap felfüggesztett börtönt és 200 font pénzbüntetést kapott Stamfordban egy magyar férfi, aki május 5-én egy 20 centis séfkéssel a kezében sétált az utcán, ráadásul a rendőrök még egy kis füvet is találtak nála – írta meg a lincolnshirelive.com alapján a hvg.hu.

A 38 éves, ittas férfit – aki 3,5 éve dolgozott egy angliai halsütödében, de csütörtökön tolmáccsal jelent meg a bíróság előtt – késsel a kezében állították meg a rendőrök. A védője szerint a férfi aznap egy szülinapi bulin volt, és a kés a torta felvágása miatt volt a kezében, senkit sem fenyegetett.

A bíró szerint egy ekkora kés birtoklása komoly dolog, és szabadságvesztést von maga után. A bíróság elégnek látta a felfüggesztett büntetést, mert a férfi lemondott arról a jogáról, hogy a bíróság enyhítő körülményt keresve komolyan megvizsgálja az esetet. (HVG)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.