A 15 éves Cori Gauff ejtette ki Venus Williamst Wimbledonban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Búcsúzott a wimbledoni teniszbajnokság nyitónapján az ötszörös bajnok amerikai Venus Williams, aki a nála 24 évvel fiatalabb honfitársától, Cori Gaufftól kapott ki.

A 39 éves Williams 2000-ben, 2001-ben, 2005-ben, 2007-ben és 2008-ban nyerte meg wimbledoni tornát, és a pályafutása során még két US Openen győzött.

Most 44. a világranglistán, míg a 15 éves riválisa 313., aki mégis 1 óra 21 perc alatt, két 6:4-es játszmával ki tudta ejteni.

Az amerikai Cori Gauff (balra) kezet fog a szintén amerikai Venus Williamsszel, miután legyőzte Wimbledonban 2019. július 1-én.Fotó: Atsushi Taketazu/The Yomiuri Shimbun

Gauff 2004. március 13-án született, ekkorra Venus Williams már négy Grand Slam-tornán győzött egyéniben. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.