Madárrajhoz riasztották a dél-koreai légierőt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Riasztották a dél-koreai légierő vadászgépeit, miután azonosítatlan repülő tárgyat észleltek a szöuli radarok a két Koreát elválasztó demilitarizált zóna fölött hétfőn. Mivel ezen a napon találkozott Donald Trump amerikai elnök a demilitarizált zónában Kim Dzsongun észak-koreai diktátorral, a riasztásról beszámolt a nemzetközi média is.

Nem sokkal később azonban kiderült, hogy az azonosítatlan repülő tárgy igazából csak egy csapat madár.

Madárból pedig nagyon sok van a demilitarizált zónában, a 66 éve lakatlan terület ugyanis igazi menedék a környék vadállatainak. (Yahoo)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.