Madárrajhoz riasztották a dél-koreai légierőt

Riasztották a dél-koreai légierő vadászgépeit, miután azonosítatlan repülő tárgyat észleltek a szöuli radarok a két Koreát elválasztó demilitarizált zóna fölött hétfőn. Mivel ezen a napon találkozott Donald Trump amerikai elnök a demilitarizált zónában Kim Dzsongun észak-koreai diktátorral, a riasztásról beszámolt a nemzetközi média is.

Nem sokkal később azonban kiderült, hogy az azonosítatlan repülő tárgy igazából csak egy csapat madár.

Madárból pedig nagyon sok van a demilitarizált zónában, a 66 éve lakatlan terület ugyanis igazi menedék a környék vadállatainak. (Yahoo)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.