Madárrajhoz riasztották a dél-koreai légierőt

Riasztották a dél-koreai légierő vadászgépeit, miután azonosítatlan repülő tárgyat észleltek a szöuli radarok a két Koreát elválasztó demilitarizált zóna fölött hétfőn. Mivel ezen a napon találkozott Donald Trump amerikai elnök a demilitarizált zónában Kim Dzsongun észak-koreai diktátorral, a riasztásról beszámolt a nemzetközi média is.

Nem sokkal később azonban kiderült, hogy az azonosítatlan repülő tárgy igazából csak egy csapat madár.

Madárból pedig nagyon sok van a demilitarizált zónában, a 66 éve lakatlan terület ugyanis igazi menedék a környék vadállatainak. (Yahoo)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.