Hiába hiányzik Orbánnak, tovább szigorodik a pirotechnika használata a stadionokban

Szigorodnak a pirotechnikai eszközök illegális használatával büntetések, jelentette be az MLSZ keddi elnökségi ülése után. A döntést többek közt azzal indokolják, hogy miközben az erőszakos események száma csökkent a hazai arénákban, 

számos súlyos baleset történt pirotechnika használata miatt. 

Tavaly augusztusban egy öt esztendős gyermek keze súlyosan sérült, illetve egy intézkedő tűzoltó veszítette el hallását egy robbanás után, teszik hozzá. Kiemelik, hogy a mentőszolgálat és a tűzoltóság munkatársainak rendszeresen be kellett avatkoznia, kockáztatva saját testi épségüket is. 

A miniszterelnök még az épülő diósgyőri stadion bejárásakor beszélgetett szurkolókkal, akik a találkozó után elmondták, hogy

„felvetettük neki, hogy a pirotechnika nagyon hiányzik a stadionokból, erre azt válaszolta, hogy neki is, mert nem igazi a hangulat nélküle. Nem érti, hogy az MLSZ miért tiltja. Én felhívtam a figyelmét rá, hogy ezt törvény szabályozza, erre volt a reakciója, hogy ha az MLSZ benyújtana egy módosítást, akkor ők megszavaznák.” 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.