Július 6-tól már Budán sem jár a 4-6-os villamos

Budapest
2019 július 03., 12:19

A BKK közlése szerint szombaton

a Margit körút Széna tér és Török utca közötti szakaszán is elkezdődnek a 4-es és a 6-os villamos nyári felújítási munkái.

Ennek megfelelően július 6-tól 10-ig az Oktogon és a Corvin-negyed között, július 11-től pedig a Margit híd, budai hídfő és a Corvin-negyed között közlekednek a villamosok, a vonal többi részén pótlóbuszok járnak, mint minden nyáron, amikor egyszerre előre eltervezett módon, ugyanakkor rendkívüli sürgősséggel fel kell újítani a 4-6-os villamos vonalát újra és újra és újra.

Az elmúlt évek felújításainak krónikáját itt tudják elolvasni.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.