Lopott robogóval mentek robogót lopni

bűnügy
2019 július 04., 11:44
comments 41

A 44 éves K. Krisztián és társa, a 21 éves V. Sándor hétfőn 3:30 körül Budapest III. kerületében beindított, és ellopott egy robogót. A két férfi ezután Csepelre ment, a Kossuth Lajos utcába, hogy onnan is ellopjanak egy robogót, amit korábban már kinéztek maguknak. A kerékpártárolóhoz láncolt motor csomagterét felfeszítették, és kivették a benne lévő bukósisakot, illetve szerszámokat. Ezután V. Sándor leverte a láncot a robogóról, amíg a társa figyelt.

A jármű tulajdonosa ekkor lépett ki a szemközti lépcsőházból, és észrevette a két gyanús férfit, ezért azonnal hívta a rendőröket, akik a helyszínen elfogták az elkövetőket. A rendőrök K. Krisztiánt és a társát előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd megállapították, hogy a két férfi 2019 júniusában egy XXII. kerületi üzletház parkolójában felfeszítette egy robogó tárolódobozát, és ellopott belőle többek között egy bukósisakot, egy fényképezőgépet és egy mobiltelefont. A Bécsi úton is elloptak egy robogót, de mivel azt beindítani nem tudták, a helyszín közelében hátrahagyták.

A BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a két budapesti férfit három rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.