Orbán Viktorral és Kubatov Gáborral egyeztetett indulása előtt Szeged új „független polgármesterjelöltje”

POLITIKA
2019 július 04., 14:51
comments 154

Ahogy beharangozták, csütörtök délelőtt bemutatták Szeged új független polgármesterjelöltjét, Nemesi Pált, aki a beharangozó szerint bor- és pezsgőkóstolással egybekötve tervezte bejelenteni, hogy ősszel megpróbálja legyőzni Botka Lászlót. 

A szeged.hu beszámolója szerint akkora meleg fogadta a vendégeket, hogy végül csak pezsgő folyt a szegedi Hági udvarban, na meg ígéretek. 

link Forrás

Nemesi Pál a Ferroép Fővállalkozó Zrt. főtulajdonosa. Cége a közelmúltban többek közt a szegedi zsinagóga, a szegedi klinika felújításán, ill. építésén dolgozhatott, de ők nyerték meg Lezsák Sándor Lakitelki Népfőiskoláján épülő termálfürdő építésére kiírt 4,5 milliárdos közbeszerzést is. Függetlenként indul papíron, de a városban nyílt titok, hogy őt találta ki a Fidesz Botka hatalmának megtörésére, és azért indul inkább függetlenként, mert a kormánypárt a városban már túl sokszor megégette magát. 

Nemesi bemutatkozása után elmondta: szeretné megoldani, hogy ne legyenek dugók a városban, parkolóházat építtetne, nagy ipari cégeket csábítana Szegedre, és megépíttetné a város harmadik hídját is a Tisza felett. 

A jelöltet megkérdezte a helyszínen a szeged.hu terveiről, és felkészüléséről. Nemesi kérdésre válaszolva elmondta, hogy Orbán Viktorral utoljára februárban, Kubatov Gáborral március végén illetve április elején, Bartók Csabával, a szegedi Fidesz elnökével meg épp tegnap egyeztetett utoljára. Az üzleti életben szerzett etikára hivatkozva a találkozókon elhangzottaktról már nem akart részleteket elárulni. (szeged.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.