Orbán Viktorral és Kubatov Gáborral egyeztetett indulása előtt Szeged új „független polgármesterjelöltje”

POLITIKA
2019 július 4., 14:51
comments 155

Ahogy beharangozták, csütörtök délelőtt bemutatták Szeged új független polgármesterjelöltjét, Nemesi Pált, aki a beharangozó szerint bor- és pezsgőkóstolással egybekötve tervezte bejelenteni, hogy ősszel megpróbálja legyőzni Botka Lászlót. 

A szeged.hu beszámolója szerint akkora meleg fogadta a vendégeket, hogy végül csak pezsgő folyt a szegedi Hági udvarban, na meg ígéretek. 

Nemesi Pál a Ferroép Fővállalkozó Zrt. főtulajdonosa. Cége a közelmúltban többek közt a szegedi zsinagóga, a szegedi klinika felújításán, ill. építésén dolgozhatott, de ők nyerték meg Lezsák Sándor Lakitelki Népfőiskoláján épülő termálfürdő építésére kiírt 4,5 milliárdos közbeszerzést is. Függetlenként indul papíron, de a városban nyílt titok, hogy őt találta ki a Fidesz Botka hatalmának megtörésére, és azért indul inkább függetlenként, mert a kormánypárt a városban már túl sokszor megégette magát. 

Nemesi bemutatkozása után elmondta: szeretné megoldani, hogy ne legyenek dugók a városban, parkolóházat építtetne, nagy ipari cégeket csábítana Szegedre, és megépíttetné a város harmadik hídját is a Tisza felett. 

A jelöltet megkérdezte a helyszínen a szeged.hu terveiről, és felkészüléséről. Nemesi kérdésre válaszolva elmondta, hogy Orbán Viktorral utoljára februárban, Kubatov Gáborral március végén illetve április elején, Bartók Csabával, a szegedi Fidesz elnökével meg épp tegnap egyeztetett utoljára. Az üzleti életben szerzett etikára hivatkozva a találkozókon elhangzottaktról már nem akart részleteket elárulni. (szeged.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt