Orbán Viktorral és Kubatov Gáborral egyeztetett indulása előtt Szeged új „független polgármesterjelöltje”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ahogy beharangozták, csütörtök délelőtt bemutatták Szeged új független polgármesterjelöltjét, Nemesi Pált, aki a beharangozó szerint bor- és pezsgőkóstolással egybekötve tervezte bejelenteni, hogy ősszel megpróbálja legyőzni Botka Lászlót. 

A szeged.hu beszámolója szerint akkora meleg fogadta a vendégeket, hogy végül csak pezsgő folyt a szegedi Hági udvarban, na meg ígéretek. 

Nemesi Pál a Ferroép Fővállalkozó Zrt. főtulajdonosa. Cége a közelmúltban többek közt a szegedi zsinagóga, a szegedi klinika felújításán, ill. építésén dolgozhatott, de ők nyerték meg Lezsák Sándor Lakitelki Népfőiskoláján épülő termálfürdő építésére kiírt 4,5 milliárdos közbeszerzést is. Függetlenként indul papíron, de a városban nyílt titok, hogy őt találta ki a Fidesz Botka hatalmának megtörésére, és azért indul inkább függetlenként, mert a kormánypárt a városban már túl sokszor megégette magát. 

Nemesi bemutatkozása után elmondta: szeretné megoldani, hogy ne legyenek dugók a városban, parkolóházat építtetne, nagy ipari cégeket csábítana Szegedre, és megépíttetné a város harmadik hídját is a Tisza felett. 

A jelöltet megkérdezte a helyszínen a szeged.hu terveiről, és felkészüléséről. Nemesi kérdésre válaszolva elmondta, hogy Orbán Viktorral utoljára februárban, Kubatov Gáborral március végén illetve április elején, Bartók Csabával, a szegedi Fidesz elnökével meg épp tegnap egyeztetett utoljára. Az üzleti életben szerzett etikára hivatkozva a találkozókon elhangzottaktról már nem akart részleteket elárulni. (szeged.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.