Csoda történt: Pumped Gabo felépült a Balaton Soundra

csoda
2019 július 5., 11:12
comments 203

Május végén a Balaton Sound szellemiségét mindenkinél jobban megélő magyar egy drámai hangvételű posztban közölte a világgal, hogy 

idén az egész fesztivál off, mert egy faszság miatt kiugrott a válla. Márpedig a váll mindenhez kell, szóval edzeni sem tud az év legfontosabb eseménye előtt. Úgy tűnt, hogy a tragédia miatt teljesen befordul.  

De nagyon el van tévedve, aki azt gondolta, hogy majd pont Pumped Gabo nem lesz ott Zamárdiban egy sérülés miatt. csütörtök este bemutatta a

T.Ö.K.É.L.E.T.E.S. V.E.R.E.T.É.S.T!

És egyben a háta mögött hagyott időszakot is értékelte:

„Több mint fél évvel ezelőtt motiválatlanul, kiégve, vékonyan arról álmodtam hogy Pumped Gabo bárcsak újra Pumped Gabo lenne, mint a régi szép időkben. Most az vagyok, jobban mint bármikor!!!♥️🔥 #thechosenone#sickcunt ”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt