Csoda történt: Pumped Gabo felépült a Balaton Soundra

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Május végén a Balaton Sound szellemiségét mindenkinél jobban megélő magyar egy drámai hangvételű posztban közölte a világgal, hogy 

idén az egész fesztivál off, mert egy faszság miatt kiugrott a válla. Márpedig a váll mindenhez kell, szóval edzeni sem tud az év legfontosabb eseménye előtt. Úgy tűnt, hogy a tragédia miatt teljesen befordul.  

De nagyon el van tévedve, aki azt gondolta, hogy majd pont Pumped Gabo nem lesz ott Zamárdiban egy sérülés miatt. csütörtök este bemutatta a

T.Ö.K.É.L.E.T.E.S. V.E.R.E.T.É.S.T!

És egyben a háta mögött hagyott időszakot is értékelte:

„Több mint fél évvel ezelőtt motiválatlanul, kiégve, vékonyan arról álmodtam hogy Pumped Gabo bárcsak újra Pumped Gabo lenne, mint a régi szép időkben. Most az vagyok, jobban mint bármikor!!!♥️🔥 #thechosenone#sickcunt ”

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.