Felavatták a Vasas új stadionját

futball
2019 július 05., 21:45

A dunaszerdahelyi DAC elleni - győztes! - mérkőzéssel és családi nappal avatták fel az új Illovszky Rudolf Stadiont.

Az éppen a másodosztályban vitézkedő Vasas arénáját Garancsi úr Marketje és a közbeszerzéseken szintén jól teljesítő Kész Építő húzta fel 5,8 milliárdból, vagyis pardon, 6 milliárd forintból a magyar adófizetők nagyvonalú ajándékaként.

Az MTI tudósítása szerint a kezdésre az 5145 fős lelátó nagy része megtelt, a szimpatizánsok mellett a klub legendái, aktív sportolói, politikusok, más csapatok vezetői is szép számban megjelentek. 

photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
Kövér László, az Országgyûlés elnöke (b) és Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója kezet fog a Vasas új Illovszky Rudolf Stadionjának avató ünnepségén, a Fáy utcában 2019. július 5-én
photo_camera Kövér László, az Országgyűlés elnöke (b) és Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója kezet fog a Vasas új Illovszky Rudolf Stadionjának avató ünnepségén, a Fáy utcában 2019. július 5-én Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

A találkozó előtt a Vasas kétszeres olimpiai bajnok kardvívója, Szilágyi Áron nyitotta meg hivatalosan az új arénát, melynek kezdőrúgását a jelenlegi legidősebb magyar válogatott labdarúgó, a Vasas örökös tiszteletbeli elnöke, a 92 éves Raduly József végezte el.

photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.