Felavatták a Vasas új stadionját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A dunaszerdahelyi DAC elleni - győztes! - mérkőzéssel és családi nappal avatták fel az új Illovszky Rudolf Stadiont.

Az éppen a másodosztályban vitézkedő Vasas arénáját Garancsi úr Marketje és a közbeszerzéseken szintén jól teljesítő Kész Építő húzta fel 5,8 milliárdból, vagyis pardon, 6 milliárd forintból a magyar adófizetők nagyvonalú ajándékaként.

Az MTI tudósítása szerint a kezdésre az 5145 fős lelátó nagy része megtelt, a szimpatizánsok mellett a klub legendái, aktív sportolói, politikusok, más csapatok vezetői is szép számban megjelentek. 

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
Kövér László, az Országgyűlés elnöke (b) és Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója kezet fog a Vasas új Illovszky Rudolf Stadionjának avató ünnepségén, a Fáy utcában 2019. július 5-énFotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

A találkozó előtt a Vasas kétszeres olimpiai bajnok kardvívója, Szilágyi Áron nyitotta meg hivatalosan az új arénát, melynek kezdőrúgását a jelenlegi legidősebb magyar válogatott labdarúgó, a Vasas örökös tiszteletbeli elnöke, a 92 éves Raduly József végezte el.

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.