Halálra marcangolták trénerüket a cirkuszi tigrisek

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az egyik tigris ráugrott az idomárra, a három másik csatlakozott. Addig játszottak a férfi testével a ketrecben, amíg a mentők és a személyzet ki nem mentették. A 61 éves Ettore Weber, Olaszország egyik legismertebb állatidomárja később belehalt sérüléseibe. 

A baleset a Barihoz közeli Triggianóban történt, a neves Orfei cirkusz előadásának próbáján, egy órával kezdés előtt.

Az Orfei egyik 2015-ös előadásaFotó: Manuel Romano/NurPhoto

A helyi média szerint a tigriseket elvitték a cirkuszból, és egy szafari parkba szállították. A rendőrség nyomozást indított.  

A világon összesen 40, Európában 20 ország tiltotta be részlegesen vagy teljesen az állatok cirkuszi szerepeltetését. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.