Összeomlás, Világvége, Pánik: a Párizsi Divathét csúcsidejében fagyott le az Instagram

ÉLET
2019 július 05., 05:52
comments 99

A PageSix beszámolója szerint a létező legrosszabb pillanatban vált elérhetetlenné az Instagram a napokban: a Párizsi Divathét alatt, éppen a Valentino divatshowja idején. Mint egy iparági szereplő a lapnak fogalmazott: mindenki teljesen kiborult. 

Szerdán a Facebook-család összes szolgáltatása, azaz a WhatsApp és az Instagram is világszerte akadozott, ez pedig borzasztóan betett a divathéten megjelent influenszereknek és márkamenedzsereknek, akik így nem tudták élőben közvetíteni az eseményeket. 

link Forrás

A beszámoló szerint az elsősorban ülő Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow és Celine Dion sem tudta élőben közvetíteni az eseményeket, ez a kulturális veszteség nagyjából az alexandriai könyvtár pusztulásához mérhető. 

Az akadozást amúgy a cég közleménye szerint úgy történt, hogy egy betervezett karbantartási munka aktivált egy addig nem ismert bugot, és ezért nem lehetett képeket feltölteni az oldalakra. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.