Összeomlás, Világvége, Pánik: a Párizsi Divathét csúcsidejében fagyott le az Instagram

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A PageSix beszámolója szerint a létező legrosszabb pillanatban vált elérhetetlenné az Instagram a napokban: a Párizsi Divathét alatt, éppen a Valentino divatshowja idején. Mint egy iparági szereplő a lapnak fogalmazott: mindenki teljesen kiborult. 

Szerdán a Facebook-család összes szolgáltatása, azaz a WhatsApp és az Instagram is világszerte akadozott, ez pedig borzasztóan betett a divathéten megjelent influenszereknek és márkamenedzsereknek, akik így nem tudták élőben közvetíteni az eseményeket. 

A beszámoló szerint az elsősorban ülő Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow és Celine Dion sem tudta élőben közvetíteni az eseményeket, ez a kulturális veszteség nagyjából az alexandriai könyvtár pusztulásához mérhető. 

Az akadozást amúgy a cég közleménye szerint úgy történt, hogy egy betervezett karbantartási munka aktivált egy addig nem ismert bugot, és ezért nem lehetett képeket feltölteni az oldalakra. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.