Cinikus választ adott a DK arra, hogy tegnap miért nem álltak be Botka mögé, ma meg miért igen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Demokratikus Koalíció az imént tökéletesen illusztrálta, mit gondol az ellenzéki választókról és a szabad sajtóról.

Miután kijött a közlemény, miszerint a szegedi DK szombaton már hajlandó volt csatlakozni ahhoz az ellenzéki összefogáshoz, amihez egy nappal korábban még nem, ezt a kérdést küldtem el nekik:

“Miért nem csatlakozott a DK egy nappal ezelőtt az összefogáshoz, és mi történt egy nap alatt, ami miatt most mégis igen?”

Amire most ezt a választ küldték:

 “Mindösszesen annyi történt, hogy voltak nyitott kérdések, amelyeket a mai napra megoldottunk.”

Ez sima plágium, remélem, hogy már be is fizették a jogdíjat Havasi Bertalannak és a Fidesz sajtóosztályának.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.