Elhangzott minden idők Pride-ellenes érve

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tavaly után másodjára szervezett homofób kerekasztal-beszélgetést egy csapat szélsőjobboldali aktivista a Pride-ról, amiről pénteken majdnem egyórás videót posztoltak ki a Youtube-ra. A résztvevők a Hatvannégy vármegyés Barcsa-Turner Gábor, a Mi Hazánk Ifjait képviselő Walter Pál Péter, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom színeiben Budaházy Edda, Budaházy György és a Nemzeti Jogvédő Szolgálattól Gaudi-Nagy Tamás voltak. 

A beszélgetés végefelé Barcsa-Turner dobta le azt a - nyugodtan fogalmazzunk így, bombát - aminek a fényében egyre nyilvánvalóbb, hogy mekkora butaság azt gondolni, hogy a szélsőjobbosok ne látnák kristálytisztán, miről szól igazából a Pride.  

Minden Idők Pride-Ellenes Érvét Barcsa-Turner azzal vezette fel, hogy

“És sajnos van egy olyan általánosan elfogadott nézet, már itt a nemzeti oldalon is, hogy nem kell kimenni, hagyjuk már őket, kit érdekelnek. Szerencsére kordonok között vannak... De egyébként azért vannak kordonok között, mert mi mindig kimegyünk. De ha nem megyünk ki, és elengedik őket, akkor ugyanaz lesz, mint Nyugaton, hogy ---”

És itt jön a Bomba:

 “ -- egy nagyon jó hangulatú utcabállá fajul az egész!!!"

Mit lehet ehhez hozzátenni azon kívül, hogy jó reggelt kívánok, illetve, Plankó Gergő szép szavával élve

Az isten mentse meg a magyarokat a jó hangulatú utcabáloktól!!!

Ehhez a nagyszabású beismeréshez képest apróság, de azért fontos, hogy Barcsa-Turner aktív homofób létére a legalapvetőbb információkkal sem volt tisztában. Idén először ugyanis nem lesznek elkordonozva a vonulók, az ellentüntetők viszont igen.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.