Elhangzott minden idők Pride-ellenes érve

ÉLET
2019 július 06., 10:07
comments 470

link Forrás

Tavaly után másodjára szervezett homofób kerekasztal-beszélgetést egy csapat szélsőjobboldali aktivista a Pride-ról, amiről pénteken majdnem egyórás videót posztoltak ki a Youtube-ra. A résztvevők a Hatvannégy vármegyés Barcsa-Turner Gábor, a Mi Hazánk Ifjait képviselő Walter Pál Péter, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom színeiben Budaházy Edda, Budaházy György és a Nemzeti Jogvédő Szolgálattól Gaudi-Nagy Tamás voltak. 

A beszélgetés végefelé Barcsa-Turner dobta le azt a - nyugodtan fogalmazzunk így, bombát - aminek a fényében egyre nyilvánvalóbb, hogy mekkora butaság azt gondolni, hogy a szélsőjobbosok ne látnák kristálytisztán, miről szól igazából a Pride.  

link Forrás

Minden Idők Pride-Ellenes Érvét Barcsa-Turner azzal vezette fel, hogy

“És sajnos van egy olyan általánosan elfogadott nézet, már itt a nemzeti oldalon is, hogy nem kell kimenni, hagyjuk már őket, kit érdekelnek. Szerencsére kordonok között vannak... De egyébként azért vannak kordonok között, mert mi mindig kimegyünk. De ha nem megyünk ki, és elengedik őket, akkor ugyanaz lesz, mint Nyugaton, hogy ---”

És itt jön a Bomba:

 “ -- egy nagyon jó hangulatú utcabállá fajul az egész!!!"

Mit lehet ehhez hozzátenni azon kívül, hogy jó reggelt kívánok, illetve, Plankó Gergő szép szavával élve

Az isten mentse meg a magyarokat a jó hangulatú utcabáloktól!!!

Ehhez a nagyszabású beismeréshez képest apróság, de azért fontos, hogy Barcsa-Turner aktív homofób létére a legalapvetőbb információkkal sem volt tisztában. Idén először ugyanis nem lesznek elkordonozva a vonulók, az ellentüntetők viszont igen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.