Kendernay János lett az LMP társ nélküli társelnöke

Miután a május végi EP-választás eredményét látva lemondott az LMP teljes elnöksége, rendkívüli tisztújító kongresszust hívott össze a párt szombatra. A Mérce úgy tudja, hogy a küldöttek döntöttek, és 

Kendernay Jánost választották meg Ferenczi Istvánnal szemben társelnöknek.

Akinek társa amúgy nem lesz: egyedül Schmuck Erzsébet pályázott volna a női posztra, de korábbi büntetése miatt nem indulhatott párttisztségért. 

A Mérce szerint Kendernay János tavaly óta az LMP elnökségi tagja, korábban állítólag Brüsszelben élt. Legemlékezetesebb tette tavaly novemberben volt: a német Zöldpárt EP-listájára szeretett volna felkerülni. Nem sikerült. Keresztes Lóránt akkori LMP elnök nem tudta megmagyarázni, hogy mi volt ezzel Kendernay szándéka. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.