Lezárások lesznek délután a belvárosban a Pride miatt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szombat délután változik a forgalmi rend Budapest belvárosában a Kossuth Lajos tér és a Március 15. tér közötti Budapest Pride felvonulás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A közleményben azt írták, délután lezárják 

  • a Szalay utca - Falk Miksa utca - Markó utca útvonat, 
  • a Bajcsy-Zsilinszky utat a Stollár Béla utca és a Deák Ferenc tér között, 
  • az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között, 
  • a József Attila utcát a Bajcsy-Zsilinszky út és a Lánchíd között, 
  • a Széchenyi István teret, az Eötvös teret, a Lánchidat, 
  • az Apáczai Csere János utcát az Eötvös tér és a Petőfi tér között, 
  • valamint a Petőfi teret és a Március 15. teret.

A lezárások miatt módosul több közösségi közlekedési járat forgalmi rendje is.
Hozzátették, ma kezdődik a 4-es és a 6-os villamos felújításának újabb üteme a Margit körúton, és a 3-as metróvonal felújítása is tart, ezért a BKK a 2-es és a 4-es metró használatát javasolja.
A változásokról bővebb információ és az lezárásokban érintett közösségi közlekedési járatok listája a bkk.hu oldalán érthető el.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.