A legismertebb amerikai alternatív rádió vendége volt a Qualitons

Még márciusban volt a Seattle-ben működő alternatív rádió, a KEXP első magyar vendége a Qualitons, az élőben felvettek számokról készült videók pedig erre a hétvégére készültek el. A hetvenes évek óta működő rádió az amerikai alternatív zenei élet egyik legfontosabb intézménye, csomó világsztár is megfordult már a stúdiójukban, az Arctic Monkeystól a Florence + The Machine-ig, 

A Qualitons összesen négy számot játszott el élőben, köztük elsőnek rögtön egy magyar nyelvű dalt, a legendás Kextől a Zöld sárgát. (Kex a KEXP-ben, szép húzás.)

Nemrég amúgy a Hangover sorozatunkba is készítettek egy mixet, azt itt lehet meghallgatni

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.