A legismertebb amerikai alternatív rádió vendége volt a Qualitons

zene
2019 július 07., 07:25
comments 22

Még márciusban volt a Seattle-ben működő alternatív rádió, a KEXP első magyar vendége a Qualitons, az élőben felvettek számokról készült videók pedig erre a hétvégére készültek el. A hetvenes évek óta működő rádió az amerikai alternatív zenei élet egyik legfontosabb intézménye, csomó világsztár is megfordult már a stúdiójukban, az Arctic Monkeystól a Florence + The Machine-ig,

A Qualitons összesen négy számot játszott el élőben, köztük elsőnek rögtön egy magyar nyelvű dalt, a legendás Kextől a Zöld sárgát. (Kex a KEXP-ben, szép húzás.)

Nemrég amúgy a Hangover sorozatunkba is készítettek egy mixet, azt itt lehet meghallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt