Az angolokat szidva és saját magának sérülést okozva esett ki Fabio Fognini Wimbledonban

2019 július 7., vasárnap 10:18
61

Fabio Fognini elnézést kért a szavaiért, miután a Tennys Sandgren elleni meccsén azt lehetett hallani, ahogy arról bosszankodott hangosan, hogy egy bombának kéne itt felrobbannia. 

A méltatlankodás egyik oka az lehetett, hogy csak a 14-es pályára rakták a meccsét. Átkozott angolokat is emlegetett bosszankodása közben. A mérkőzés ideje alatt ápolni is kellett, mivel olyan erővel vágta le az ütőjét a földre, hogy megsebesült a keze:

A Wimbledonban a magyar Fucsovics Mártont kiejtő, világranglistán 10. helyen rangsorolt olaszt két komolyabb tornán is eltilthatják hamarosan, mivel még 2017-ben nőgyűlölő megjegyzéseket tett női teniszezőkre. 

A wimbledoni torna harmadik fordulójában 4-6, 6-7 (12-14), 3-6-es eredménnyel esett ki az amerikai Sandgrennel szemben, majd arról beszélt, hogy sajnálja ha a pályán bárkit megbántott, de mindig, amikor pályára lép, frusztrált, és különösen bosszantja, hogy azt érezte, most jó esélye van nyerni. 

Fotó: OLI SCARFF/AFP

2014-ben az addigi rekordbüntetést kapta meg Wimbledonban, 21600 fontra büntették az elsőfordulóban mutatott viselkedése miatt. Hogy most milyen következményei lesznek a pályán lezajló jeleneteknek, azt még nem tudni. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt