Az angolokat szidva és saját magának sérülést okozva esett ki Fabio Fognini Wimbledonban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Fabio Fognini elnézést kért a szavaiért, miután a Tennys Sandgren elleni meccsén azt lehetett hallani, ahogy arról bosszankodott hangosan, hogy egy bombának kéne itt felrobbannia. 

A méltatlankodás egyik oka az lehetett, hogy csak a 14-es pályára rakták a meccsét. Átkozott angolokat is emlegetett bosszankodása közben. A mérkőzés ideje alatt ápolni is kellett, mivel olyan erővel vágta le az ütőjét a földre, hogy megsebesült a keze:

A Wimbledonban a magyar Fucsovics Mártont kiejtő, világranglistán 10. helyen rangsorolt olaszt két komolyabb tornán is eltilthatják hamarosan, mivel még 2017-ben nőgyűlölő megjegyzéseket tett női teniszezőkre. 

A wimbledoni torna harmadik fordulójában 4-6, 6-7 (12-14), 3-6-es eredménnyel esett ki az amerikai Sandgrennel szemben, majd arról beszélt, hogy sajnálja ha a pályán bárkit megbántott, de mindig, amikor pályára lép, frusztrált, és különösen bosszantja, hogy azt érezte, most jó esélye van nyerni. 

Fotó: OLI SCARFF/AFP

2014-ben az addigi rekordbüntetést kapta meg Wimbledonban, 21600 fontra büntették az elsőfordulóban mutatott viselkedése miatt. Hogy most milyen következményei lesznek a pályán lezajló jeleneteknek, azt még nem tudni. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.