Az angolokat szidva és saját magának sérülést okozva esett ki Fabio Fognini Wimbledonban

Fabio Fognini elnézést kért a szavaiért, miután a Tennys Sandgren elleni meccsén azt lehetett hallani, ahogy arról bosszankodott hangosan, hogy egy bombának kéne itt felrobbannia. 

A méltatlankodás egyik oka az lehetett, hogy csak a 14-es pályára rakták a meccsét. Átkozott angolokat is emlegetett bosszankodása közben. A mérkőzés ideje alatt ápolni is kellett, mivel olyan erővel vágta le az ütőjét a földre, hogy megsebesült a keze:

A Wimbledonban a magyar Fucsovics Mártont kiejtő, világranglistán 10. helyen rangsorolt olaszt két komolyabb tornán is eltilthatják hamarosan, mivel még 2017-ben nőgyűlölő megjegyzéseket tett női teniszezőkre. 

A wimbledoni torna harmadik fordulójában 4-6, 6-7 (12-14), 3-6-es eredménnyel esett ki az amerikai Sandgrennel szemben, majd arról beszélt, hogy sajnálja ha a pályán bárkit megbántott, de mindig, amikor pályára lép, frusztrált, és különösen bosszantja, hogy azt érezte, most jó esélye van nyerni. 

Fotó: OLI SCARFF/AFP

2014-ben az addigi rekordbüntetést kapta meg Wimbledonban, 21600 fontra büntették az elsőfordulóban mutatott viselkedése miatt. Hogy most milyen következményei lesznek a pályán lezajló jeleneteknek, azt még nem tudni. (BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.