A Nagykörút belvárosi szakasza elesett

Lesújtott Budapest belvárosára a minden évben kötelezően visszatérő horror, a Combino-felújítás: szombattól ugyanis az Oktogon és a Széll Kálmán tér között járnak pótlóbuszok. Amit persze én elfelejtettem, így el is késtem ma munkából.

De ez a kisebbik gond, a nagyobbik, hogy az eddig sem túl ideális szakaszon most már tényleg pokoli utazni, a pótlóbuszok ugyanis a táv nagy részén nem a villamossíneken közlekednek, hanem benn állnak a tetemes dugóban. A Waze élő forgalomtérképe is mutatja, hogy mi a helyzet:

Úgyhogy azoknak, azoknak, akik megtehetik, nyugodt szívvel ajánljuk a biciklit, én is megbántam utólag, hogy reggel lusta voltam visszamenni harmadikra a pumpáért a kicsit lapos kerék miatt, és ma még az időjárás is ideális hozzá. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.