A Nagykörút belvárosi szakasza elesett

közlekedés
2019 július 08., 06:32

Lesújtott Budapest belvárosára a minden évben kötelezően visszatérő horror, a Combino-felújítás: szombattól ugyanis az Oktogon és a Széll Kálmán tér között járnak pótlóbuszok. Amit persze én elfelejtettem, így el is késtem ma munkából.

De ez a kisebbik gond, a nagyobbik, hogy az eddig sem túl ideális szakaszon most már tényleg pokoli utazni, a pótlóbuszok ugyanis a táv nagy részén nem a villamossíneken közlekednek, hanem benn állnak a tetemes dugóban. A Waze élő forgalomtérképe is mutatja, hogy mi a helyzet:

Úgyhogy azoknak, azoknak, akik megtehetik, nyugodt szívvel ajánljuk a biciklit, én is megbántam utólag, hogy reggel lusta voltam visszamenni harmadikra a pumpáért a kicsit lapos kerék miatt, és ma még az időjárás is ideális hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.