Ezrével kezdtek pusztulni a halak, miután alkohol jutott a Kentucky folyóban a Jim Beam leégett raktárából

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kedd késő este kapott lángra, és teljesen leégett a Jim Beam egyik raktára a Kentucky államban lévő Frankfortban, és legalább 45 ezer hordó bourbon whisky vált a lángok martalékává. Már akkor is lehetett tartani attól, hogy a rengeteg alkohol a talajvízbe jut. A környezetvédelmi hatóság emberei szerint most egy 28 kilométeres szakaszon úszik le az alkohol a Kentucky folyón az Ohio folyó felé, és ezrével pusztulnak a halak. 

És mivel az alkoholban lévő cukor elfogyasztására nagyon sok baktérium mozdult rá, ezeken a területeken oxigénhiányos állapot lép fel, amitől pusztulni kezdenek a halak. (BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.