Online tömeghisztéria tört ki, mert Cameron Boyce rajongói elterjesztették, hogy a Disney-sztár halálát megtudva színésztársa, Debby Ryan szívrohamot kapott

GYÁSZ
2019 július 08., 04:54
comments 127

Nehezen tudják feldolgozni a rajongók a mindössze húszéves korában, egy álmában kapott agyvérzés miatt meghalt Disney-színész, Cameron Boyce vasárnapi halálát

photo_camera Cameron Boyce Fotó: VALERIE MACON/AFP

A fiatal, népszerű színész halálhíre után a kollégái azonnal posztolni kezdtek a gyászukról a közösségi médiában. Debby Ryan színésznő, aki 2011. és 2015. között játszott együtt vele a Jessie című sorozatban, a Boyce által alakított fiú bébiszitterjét alakítva, nem posztolt azonnal. Az instáját megrohanó rajongók ezért más posztokat kommentelve kezdtek el foglalkozni a témával, hogy Ryan - vagy az instáját kezelő alkalmazott - egy idő múlva kikapcsolja a kommenteket. A rajongók talán emiatt kezdetek el spekulálni, rövid idő alatt mindenesetre elterjedt, hogy Ryan azért nem nyilvánult meg a halálesetről, mert az annyira megviselte, hogy szívrohammal vitték kórházba. 

photo_camera Debby Ryan Fotó: Jon Kopaloff/AFP

Ez azonban nem volt igaz, sőt még a pletyka terjesztői sem tudtak forrást megnevezni, mégis sokan elhitték.

(via Popculture)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt