Orbán Viktor mégis megengedi Tarlós Istvánnak, hogy központosítsa a fővárosi parkolást

POLITIKA
2019 július 08., 20:16

444 parkolási ügyeket feltáró filmjére Tarlós István azzal reagált még márciusban, hogy a kerületi parkolási ügyeket látva ő sem ért egyet a rendszerrel, de Orbán Viktor nem engedte neki, hogy változtasson rajta, mert „az alig kezelhető politikai feszültségeket eredményezett volna”. 

De hónapokkal később, ahogy beröffentette az újraválasztási kampányát, hétfőn a Kossuth Rádióban már arról beszélt, hogy egy hete sikerült megegyeznie Orbán Viktorral, hogy 

mégiscsak kinyitják a vitát és az egyeztetést a parkolás központosításáról”.

photo_camera Orbán Viktor és Tarlós István pogácsáznak Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs/MTI/MTVA

Majd miután elmondta, milyen nagyvonalú volt vele a miniszterelnök, hozzátette: „Az én hozzáállásom az, hogy vagy én vezetem ezt a várost, vagy nem”. Majd azt mondtaa Fidesszel és a miniszterelnökkel néhány nagyon fontos alapérték összeköti, de számos kérdésben nem feltétlenül értenek egyet. Szerinte az együttműködést kettősség jellemzi: alapkérdésekben van értékhasonlóság, miközben a kulisszák mögött folyamatos küzdelem folyik fővárosi ügyekben. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.