Orbán Viktor mégis megengedi Tarlós Istvánnak, hogy központosítsa a fővárosi parkolást

444 parkolási ügyeket feltáró filmjére Tarlós István azzal reagált még márciusban, hogy a kerületi parkolási ügyeket látva ő sem ért egyet a rendszerrel, de Orbán Viktor nem engedte neki, hogy változtasson rajta, mert „az alig kezelhető politikai feszültségeket eredményezett volna”. 

De hónapokkal később, ahogy beröffentette az újraválasztási kampányát, hétfőn a Kossuth Rádióban már arról beszélt, hogy egy hete sikerült megegyeznie Orbán Viktorral, hogy 

mégiscsak kinyitják a vitát és az egyeztetést a parkolás központosításáról”.

Orbán Viktor és Tarlós István pogácsáznakFotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs/MTI/MTVA

Majd miután elmondta, milyen nagyvonalú volt vele a miniszterelnök, hozzátette: „Az én hozzáállásom az, hogy vagy én vezetem ezt a várost, vagy nem”. Majd azt mondtaa Fidesszel és a miniszterelnökkel néhány nagyon fontos alapérték összeköti, de számos kérdésben nem feltétlenül értenek egyet. Szerinte az együttműködést kettősség jellemzi: alapkérdésekben van értékhasonlóság, miközben a kulisszák mögött folyamatos küzdelem folyik fővárosi ügyekben. (MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.