Per pillanat egy bálna emelkedik ki a szeméttengerből a Kossuth téren, a Parlament előtt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Látványos akcióval támogatta meg az aktuálisan zajló műanyagmentes hónapot, egyben hívta fel a figyelmet a műanyagszenvedésre:

egy szeméttengerből kiemelkedő bálnapárt installáltak a Kossuth térre, a Parlament elé.

A látványosságot ma délig itt, a Kossuth téren lehet megtekinteni, szerdán pedig már reggel kilenckor újra felállítják a Deák téren, ahol egészen este nyolcig lesz látható.

A Greenpeace minden érdeklődőt szeretettel vár.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.