Azurák Csaba lesz a Budapest Honvéd új kommunikációs igazgatója

Júliustól a TV2-t tavasszal elhagyó Azurák Csaba lesz a Budapest Honvéd kommunikációs és marketingigazgatója, írja a Nemzeti Sport. Azurák a csapat hivatalos oldalának azt mondta, hogy közös ismerősök révén találkoztam a Honvéd új tulajdonosaival, és kiderült, hogy passzolnak az elképzeléseik.  

Fotó: botost/444.hu

A Honvédet áprilisban vette meg a határkerítést is üzemeltető Reditus Equity Zrt., aminek az 51 éves szentesi Bozó Zoltán fideszes politikus a tulajdonosa, aki 2014-ben még a párt szentesi polgármesterjelöltje volt.

Az új kommunikációs és marketingigazgató szerint a Honvéd Médiaközpontnak növelnie kell a tartalomgyártást, azaz közelebb hozni a szurkolókhoz a játékosok mindennapjait és az akadémián folyó életet.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.