Azurák Csaba lesz a Budapest Honvéd új kommunikációs igazgatója

Júliustól a TV2-t tavasszal elhagyó Azurák Csaba lesz a Budapest Honvéd kommunikációs és marketingigazgatója, írja a Nemzeti Sport. Azurák a csapat hivatalos oldalának azt mondta, hogy közös ismerősök révén találkoztam a Honvéd új tulajdonosaival, és kiderült, hogy passzolnak az elképzeléseik.  

Fotó: botost/444.hu

A Honvédet áprilisban vette meg a határkerítést is üzemeltető Reditus Equity Zrt., aminek az 51 éves szentesi Bozó Zoltán fideszes politikus a tulajdonosa, aki 2014-ben még a párt szentesi polgármesterjelöltje volt.

Az új kommunikációs és marketingigazgató szerint a Honvéd Médiaközpontnak növelnie kell a tartalomgyártást, azaz közelebb hozni a szurkolókhoz a játékosok mindennapjait és az akadémián folyó életet.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.