Beleesett egy férfi a Niagara-vízesésbe

külföld
2019 július 11., 02:27
comments 51

Túlélte a zuhanást egy férfi, aki az amerikai-kanadai határvidéken található Niagara-vízesésbe esett - közölte a kanadai rendőrség szerdán este.

A tájékoztatás szerint a hatóságokat egy „válsághelyzetben lévő férfi” miatt riasztották, aki átmászott a vízesés kanadai oldalán található 57 méter magas Patkó-zuhatag szalagkorlátján. A férfit a víz magával ragadta a mélybe.
Később nem életveszélyes sérülésekkel megtalálták: egy kövön gubbasztott a folyóban.

Sajtójelentések szerint ez a negyedik ismert eset, amikor valaki - minden segédeszköz nélkül - túlélte a zuhanást a Niagara-vízesésben.

Sok kalandorszellemű próbálkozott már azzal, hogy mentőmellénnyel, vagy más úszóalkalmatossággal - így akár hordóban - vágjon neki a Niagara-vízesésnek. Számos ilyen próbálkozás azonban halállal végződött. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.