Meglett a Liverpool csatárának pomerániai törpespcce

Újra együtt van Lucci nevű pomerániai törpespiccével Daniel Sturridge, a Liverpool 29 éves Bajnokok Ligája-győztes csatára. A kutya hétfőn tűnt el a focista Los Angeles-i otthonából, amíg két órán át nem volt senki a házban. Sturridge arra gyanakodott, hogy betörők lopták el az állatot, az Instagramra ugyanis arról posztolt, hogy behatolás nyomait találta a házon.

A közösségi médiában kérte az emberek segítségét a kutya visszaszerzésében, azt mondta, bármit kifizet, akár 20-30 ezer fontot is, a megtalálónak.

Szerdán adta hírül, hogy végül meglett a kutya, ő pedig nagyon boldog, de arról nincs hír, hogy kifizette-e valakinek a megtalálói díjat. A Los Angeles-i rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben. (BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.