60 millióval szponzorálta az Antenna Hungária Rogán Cecília rendezvényeit

2019 július 12., péntek 14:30
255

Az állami cég 25-25 millió forinttal szponzorálta a Fitbalance Aréna és Fitbalance Kids elnevezésű sporteseményeket, illetve 10 millió forinttal támogatta a Nemzeti Futóverseny rendezvényt – közölte a hvg.hu-val az Antenna Hungária Zrt. A lap megkeresésére küldött válaszukban a számokhoz hozzátették azt is, hogy “a korábbi években az AH nem szerepelt a Fitbalance rendezvény támogatói között”. A Fitbalance-et szervező cég többségi tulajdonrészét Rogán Cecília és Sarka Kata cége tavaly vásárolta meg a 10 milliónál is magasabb adótartozást felhalmozó Bara Csabától. Miután új kezekbe került a cég, hirtelen rengeteg állami vállalat döntött úgy, hogy pénzzel béleli ki a rendezvényt, ingyenes lett a belépő, és a MÁV féláron adta a jegyeket a vidékről érkező résztvevőknek. A támogatók közé - az Antenna Hungárián kívül - beszállt a Szerencsejáték Zrt., az MVM és az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Magyar Olimpiai Bizottság pedig felkerült a partnerlistára.

Rogán Cecília a TV2 reggeli műsorában Forrás: tv2.hu

Az MVM korábban azt közölte, hogy „a megújult és kibővült Fitbalance Aréna ingyenes életmód fesztivál és tömegsport rendezvényt 2019-ben 80 millió forint + áfa összeggel szponzorálta, míg a Nemzeti Futóverseny szponzorálására 70 millió forint + áfa összeget fordít.”

Rogán Antal a hvg.hu-nak korábban így nyilatkozott felesége új karrierjéről: 

“Úgy tudom, a feleségem cége semmilyen állami megbízást és szerződést nem kap, abban pedig, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat – mindig is támogatott – nincs semmi különös.” Hozzátette: “Míg a feleségem a gyerekeinket nevelte, az volt a problémájuk, hogy a gyerekeket neveli, és nem csinál semmit, most meg, hogy vállalkozik, és sikeres e téren, ez a probléma. Döntsék el. Ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt