60 millióval szponzorálta az Antenna Hungária Rogán Cecília rendezvényeit

Az állami cég 25-25 millió forinttal szponzorálta a Fitbalance Aréna és Fitbalance Kids elnevezésű sporteseményeket, illetve 10 millió forinttal támogatta a Nemzeti Futóverseny rendezvényt – közölte a hvg.hu-val az Antenna Hungária Zrt. A lap megkeresésére küldött válaszukban a számokhoz hozzátették azt is, hogy “a korábbi években az AH nem szerepelt a Fitbalance rendezvény támogatói között”. A Fitbalance-et szervező cég többségi tulajdonrészét Rogán Cecília és Sarka Kata cége tavaly vásárolta meg a 10 milliónál is magasabb adótartozást felhalmozó Bara Csabától. Miután új kezekbe került a cég, hirtelen rengeteg állami vállalat döntött úgy, hogy pénzzel béleli ki a rendezvényt, ingyenes lett a belépő, és a MÁV féláron adta a jegyeket a vidékről érkező résztvevőknek. A támogatók közé - az Antenna Hungárián kívül - beszállt a Szerencsejáték Zrt., az MVM és az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Magyar Olimpiai Bizottság pedig felkerült a partnerlistára.

Rogán Cecília a TV2 reggeli műsorábanForrás: tv2.hu

Az MVM korábban azt közölte, hogy „a megújult és kibővült Fitbalance Aréna ingyenes életmód fesztivál és tömegsport rendezvényt 2019-ben 80 millió forint + áfa összeggel szponzorálta, míg a Nemzeti Futóverseny szponzorálására 70 millió forint + áfa összeget fordít.”

Rogán Antal a hvg.hu-nak korábban így nyilatkozott felesége új karrierjéről: 

“Úgy tudom, a feleségem cége semmilyen állami megbízást és szerződést nem kap, abban pedig, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat – mindig is támogatott – nincs semmi különös.” Hozzátette: “Míg a feleségem a gyerekeinket nevelte, az volt a problémájuk, hogy a gyerekeket neveli, és nem csinál semmit, most meg, hogy vállalkozik, és sikeres e téren, ez a probléma. Döntsék el. Ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az.”

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.