60 millióval szponzorálta az Antenna Hungária Rogán Cecília rendezvényeit

Az állami cég 25-25 millió forinttal szponzorálta a Fitbalance Aréna és Fitbalance Kids elnevezésű sporteseményeket, illetve 10 millió forinttal támogatta a Nemzeti Futóverseny rendezvényt – közölte a hvg.hu-val az Antenna Hungária Zrt. A lap megkeresésére küldött válaszukban a számokhoz hozzátették azt is, hogy “a korábbi években az AH nem szerepelt a Fitbalance rendezvény támogatói között”. A Fitbalance-et szervező cég többségi tulajdonrészét Rogán Cecília és Sarka Kata cége tavaly vásárolta meg a 10 milliónál is magasabb adótartozást felhalmozó Bara Csabától. Miután új kezekbe került a cég, hirtelen rengeteg állami vállalat döntött úgy, hogy pénzzel béleli ki a rendezvényt, ingyenes lett a belépő, és a MÁV féláron adta a jegyeket a vidékről érkező résztvevőknek. A támogatók közé - az Antenna Hungárián kívül - beszállt a Szerencsejáték Zrt., az MVM és az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Magyar Olimpiai Bizottság pedig felkerült a partnerlistára.

Rogán Cecília a TV2 reggeli műsorábanForrás: tv2.hu

Az MVM korábban azt közölte, hogy „a megújult és kibővült Fitbalance Aréna ingyenes életmód fesztivál és tömegsport rendezvényt 2019-ben 80 millió forint + áfa összeggel szponzorálta, míg a Nemzeti Futóverseny szponzorálására 70 millió forint + áfa összeget fordít.”

Rogán Antal a hvg.hu-nak korábban így nyilatkozott felesége új karrierjéről: 

“Úgy tudom, a feleségem cége semmilyen állami megbízást és szerződést nem kap, abban pedig, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat – mindig is támogatott – nincs semmi különös.” Hozzátette: “Míg a feleségem a gyerekeinket nevelte, az volt a problémájuk, hogy a gyerekeket neveli, és nem csinál semmit, most meg, hogy vállalkozik, és sikeres e téren, ez a probléma. Döntsék el. Ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az.”

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.