A Magyar Nemzet szerint nem is zárták ki Szanyi Tibort az MSZP-ből

A kormányzat szócsöve, a Magyar Nemzet úgy értesült, hogy Szanyi Tibort nem is zárták ki a Magyar Szocialista Pártból, csak megrovást kapott a párt etikai bizottságától. Szanyi korábban 3 nyílt levélben is bírálta a pártot, miután az európai parlamenti választáson elveszítette a mandátumát. A politikus élőhalottnak, korruptnak, degenerálódó belterjes klubnak nevezte az MSZP-t. és ígéretet tett arra, hogy Bal Blokk néven új politikai csoportosulást alapít-

Ezután fegyelmi eljárás indult Szanyi ellen, melynek idejére felfüggesztették a politikus párttagságát, Tóth Bertalan pártelnök pedig ezt mondta: „Az elnökség nem tűri a kibeszélést, aki ezzel szembemegy, azt a közösség ki fogja vetni magából”.

A Magyar Nemzet szerint ennek a fegyelmi eljárásnak lett most a vége a megrovás, Szanyi tehát nem veszítette el a párttagságát.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.