Kéttucat egészséges, felnőtt ember beöltözött dinoszaurusznak, és futóversenyt rendezett

Washington állam egyik lóversenypályáján egy rovarirtó cég munkatársai vettek részt rendhagyó versenyen: az amerikai online kultúrában évek óta népszerű Tyrannosaurus rex-jelmezben sprinteltek egy rövid távot.

Az erről készült videót sokmillióan látták, és a lóversenypálya vezetője szerint annyira boldoggá tette az embereket, hogy bár senki nem mondta, hogy ez rendszeres rendezvény lesz, mégis tucatjával keresik meg őket, hogy benevezzenek a következő versenyre.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.