Az állami hírügynökség a következő „híreket” tette közzé az elmúlt percekben

Média
2019 július 13., 07:51
comments 266

Imént ránéztem az MTI belső rendszerére, ahol azok a hírek sorakoznak, amelyeket ingyenesen átvehet bárki, és ennek köszönhetően terjednek is rendesen, nem csak a közmédiában és a fideszes oldalakon, hanem minden rendű és rangú médiatermékben.

9.24 és 9.36 között az alábbi híreket tette közzé az MTI:

Illegális bevándorlás - Szakértő: az embercsempészek tudatosan "támadnak" a hajókkal 

Tudatosan "támadnak" hajóikkal az embercsempészek - mondta Földi László biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában. 

Novák Katalin: a családvédelmi akcióterv megerősíti a családok anyagi helyzetét

A július 1-jén elindított családvédelmi akcióterv megerősíti a családok anyagi helyzetét, és segíti a fiatalokat az életkezdésben - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Mediaworks vidéki napilapjaiban szombaton megjelent interjúban.

Költségvetés - Közgazdász: gazdálkodási biztonságot jelent, hogy már elfogadták a költségvetést

Gazdálkodási biztonságot jelent, hogy már júliusban elfogadták a költségvetést - értékelt Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

EU-tisztújítás - Elemző: elfogadhatatlan az ellenzék viselkedése

Elfogadhatatlannak nevezte a magyar ellenzéki képviselők Európai Parlamentbeli viselkedését Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.