Az állami hírügynökség a következő „híreket” tette közzé az elmúlt percekben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Imént ránéztem az MTI belső rendszerére, ahol azok a hírek sorakoznak, amelyeket ingyenesen átvehet bárki, és ennek köszönhetően terjednek is rendesen, nem csak a közmédiában és a fideszes oldalakon, hanem minden rendű és rangú médiatermékben.

9.24 és 9.36 között az alábbi híreket tette közzé az MTI:

Illegális bevándorlás - Szakértő: az embercsempészek tudatosan "támadnak" a hajókkal 

Tudatosan "támadnak" hajóikkal az embercsempészek - mondta Földi László biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában. 

Novák Katalin: a családvédelmi akcióterv megerősíti a családok anyagi helyzetét

A július 1-jén elindított családvédelmi akcióterv megerősíti a családok anyagi helyzetét, és segíti a fiatalokat az életkezdésben - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Mediaworks vidéki napilapjaiban szombaton megjelent interjúban.

Költségvetés - Közgazdász: gazdálkodási biztonságot jelent, hogy már elfogadták a költségvetést

Gazdálkodási biztonságot jelent, hogy már júliusban elfogadták a költségvetést - értékelt Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

EU-tisztújítás - Elemző: elfogadhatatlan az ellenzék viselkedése

Elfogadhatatlannak nevezte a magyar ellenzéki képviselők Európai Parlamentbeli viselkedését Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.