Elszállítják a kisiklott mozdonyt, amelyik centikre a töltés szélétől állt meg

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hétfő délután Érden egy mozdony engedély nélkül elindult, áttörte és lelökte a mellékvágány végéről az ütközőbakot, majd centikkel a Fehérvári út fölé épülő híd munkagödrének szélén állt meg.

Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A Mávinform közölte, hogy péntek este tíztől vasárnap délelőtt tízig pótlóbuszok járnak Kelenföld és Százhalombatta között a mozdony elszállítása miatt. Az MTI képein az látszik, hogy egy hatalmas daruval fogják kiemelni.

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.