Szabálytalanul előző rendőrről került elő videó

Egy járőrautó több kocsit előzött meg a záróvonalon Kecskemét közelében az 5-ös úton a napokban. A manőver közben nem használta megkülönböztető jelzéseit. A rendőrség annyit közölt, vizsgálatot folytattak le, de a büntetésről még nem döntöttek.

Rövid időn belül ez a második videó szabálytalanul előző rendőrautóról, ami bejárja a netet. Az RTL Híradó hozzátette, hogy amikor - szintén nemrég - egy rendőrautó fedélzeti kamerája vette fel a záróvonalon előző autóst, annak azonnal elvették a jogosítványát három hónapra.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.