Bozótvágó késsel támadt a rendőrökre egy megvadult férfi, agyonlőtték

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A mentőszolgálat munkatársai kértek segítséget a rendőrségtől 18:23-kor egy abdai agresszív beteg kórházba szállításához. A helyszínen a rendőrök azt látták, hogy a házban lévő férfi kezében egy bozótvágó kés van, ezért felszólították, hogy tegye le.

Rendőrautó zárja le az utat a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán 2019. július 14-én.Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

A férfi ennek ellenére a a lakásból kihátráló rendőrökre támadt, majd a ház előtt az egyikük fejére egy csapást mért a késsel. Miután a rendőrök többszöri felszólítása ellenére továbbra is támadólag lépett fel, a rendőrök célzott lövést adtak le rá.

Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A sérült rendőrt a mentők kórházba vitték. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.