Bozótvágó késsel támadt a rendőrökre egy megvadult férfi, agyonlőtték

A mentőszolgálat munkatársai kértek segítséget a rendőrségtől 18:23-kor egy abdai agresszív beteg kórházba szállításához. A helyszínen a rendőrök azt látták, hogy a házban lévő férfi kezében egy bozótvágó kés van, ezért felszólították, hogy tegye le.

Rendőrautó zárja le az utat a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán 2019. július 14-én.Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

A férfi ennek ellenére a a lakásból kihátráló rendőrökre támadt, majd a ház előtt az egyikük fejére egy csapást mért a késsel. Miután a rendőrök többszöri felszólítása ellenére továbbra is támadólag lépett fel, a rendőrök célzott lövést adtak le rá.

Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A sérült rendőrt a mentők kórházba vitték. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.