Elsüllyedt egy autó a Dunában

baleset
2019 július 14., 19:41
comments 212

A Blikk azt írja, Nagymarosnál a Dunában elsüllyedt egy autó, amiben feltehetően ketten is ültek. A lap szerint az autó épp sorban állt a kompnál, amikor a sofőr elment a pénztárhoz, de a kocsi eddig ismeretlen oknál fogva begurult a Dunába.

Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott autónál a nagymarosi kompkikötőnél 2019. július 14-én. A kocsi a Dunába gurult, a benne tartózkodó férfi életét vesztette.
photo_camera Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott autónál a nagymarosi kompkikötőnél 2019. július 14-én. A kocsi a Dunába gurult, a benne tartózkodó férfi életét vesztette. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A katasztrófavédelem közölte: „A Dunába gurult egy személyautó vasárnap este Pest megyében, a nagymarosi komp-kikötőnél. A balesethez a váci hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik drótkötél segítségével húzták partra az elmerült járművet. A helyszínre a mentőket is riasztották.”

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A Blikk úgy tudja, az autó egyik utasa meghalt. Az eset körülményeit a Váci rendőrkapitányság vizsgálja. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.