Elsüllyedt egy autó a Dunában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Blikk azt írja, Nagymarosnál a Dunában elsüllyedt egy autó, amiben feltehetően ketten is ültek. A lap szerint az autó épp sorban állt a kompnál, amikor a sofőr elment a pénztárhoz, de a kocsi eddig ismeretlen oknál fogva begurult a Dunába.

Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott autónál a nagymarosi kompkikötőnél 2019. július 14-én. A kocsi a Dunába gurult, a benne tartózkodó férfi életét vesztette.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A katasztrófavédelem közölte: „A Dunába gurult egy személyautó vasárnap este Pest megyében, a nagymarosi komp-kikötőnél. A balesethez a váci hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik drótkötél segítségével húzták partra az elmerült járművet. A helyszínre a mentőket is riasztották.”

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A Blikk úgy tudja, az autó egyik utasa meghalt. Az eset körülményeit a Váci rendőrkapitányság vizsgálja. (Blikk)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.