Gumilövedékkel lőtt a haragosára egy férfi Bélapátfalván

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: police.hu

Az Egri Rendőrkapitányság Bélapátalvai Rendőrőrse garázdaság miatt indított eljárást egy 41 éves mónosbéli férfi ellen, aki szombat délután Bélapátfalván egy gumilövedékes fegyverrel rálőtt egy helyi férfire, aki ettől hámsérüléseket szenvedett. Korábban többször vita alakult ki köztük, a szóváltásuk fajult tettlegességig. A támadó az előállítása után beismerő vallomást tett. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.