Mégis letartóztatta a rendőrség a horvát autópályán magyarokat letaroló sofőrt

Miután szombaton szabadon engedték őrizetéből, még aznap újra letartóztatták azt a horvát sofőrt a muraközi rendőrök, aki csütörtökön BMW típusú személygépjárműjével 150 km/h-ás sebességgel tarolta le egy magyar család az A4-es horvát autópálya egyik fizetőkapujánál várakozó autóját. A balesetben a magyar autó három utasa súlyosan megsérült, mesterséges kómában tartják őket.

A rendőrség közleménye arra nem tért ki, hogy milyen új információk birtokában tartóztatták le néhány órával szabadon engedése után a 35 éves sofőrt. Csak annyit írtak, hogy a zágrábi rendőrség a zágrábi államügyészséggel és a muraközi rendőrséggel közösen folytat bűnügyi nyomozást az ügyben.

A Jutarnji List értesülései szerint a vér- és vizeletvizsgálat eredményére várnak, hogy kiderüljön, voltak-e tiltott tudatmódosító szerek a sofőr szervezetében. A baleset helyszínén végzett alkoholteszt szerint a sofőr józan volt.

A lap beszélt a gyanúsított ügyvédjével is, aki szerint O. M. levélben fejezte ki sajnálatát a baleset áldozatainak, és kívánt nekik mielőbbi felépülést. Elmondása szerint a sofőr családja azonnal megpróbált kapcsolatba lépni az áldozatokkal, hogy támogatást tudjanak nyújtani nekik.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.