A szlovák női csapat kapitánya fogta a kupát, magasba emelte, úgy ütve ki saját csapattársát, mint Piedone a kis drogcsempészt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A futball van annyira jelentős dolog, hogy bámely részterületén a legjobbnak lenni igazán popkulturális jelentőségű tett. Pont ezért lehet igazán büszke magára annak a szlovák kispályás női focicsapatnak a kapitánya, aki mostantól elmondhatja magáról: úgy emelt a magasba győzelmi serleget, mint előtte soha senki az emberiség rövid futballtörténetében. 

A csapata éppen megnyert egy Neymarról elnevezett nemzetközi kispályás tornát, aminek a róla elnevezett fődíját maga a névadó adta át. Ekkor jött el a Névadó közelségétől plusz Kupa érintésétől megrészegült kapitány + a szlovák zászlót lengető gyanútlan csapattárs Nagy Páros Pillanata. A kapitány persze már az első mozdulata miatt belekerült volna a történelemkönyvekbe, de igazán kúl kategóriába azzal lett, ahogyan rájött, hogy ezen már nincs mit segíteni, azzal lazán tovább ünnepelt:

Együttérzésünk!

(via nso.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.