A szlovák női csapat kapitánya fogta a kupát, magasba emelte, úgy ütve ki saját csapattársát, mint Piedone a kis drogcsempészt

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A futball van annyira jelentős dolog, hogy bámely részterületén a legjobbnak lenni igazán popkulturális jelentőségű tett. Pont ezért lehet igazán büszke magára annak a szlovák kispályás női focicsapatnak a kapitánya, aki mostantól elmondhatja magáról: úgy emelt a magasba győzelmi serleget, mint előtte soha senki az emberiség rövid futballtörténetében. 

A csapata éppen megnyert egy Neymarról elnevezett nemzetközi kispályás tornát, aminek a róla elnevezett fődíját maga a névadó adta át. Ekkor jött el a Névadó közelségétől plusz Kupa érintésétől megrészegült kapitány + a szlovák zászlót lengető gyanútlan csapattárs Nagy Páros Pillanata. A kapitány persze már az első mozdulata miatt belekerült volna a történelemkönyvekbe, de igazán kúl kategóriába azzal lett, ahogyan rájött, hogy ezen már nincs mit segíteni, azzal lazán tovább ünnepelt:

Együttérzésünk!

(via nso.hu)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.